top of page

Bloody Mary

Apie Kokteilį

Prieš vėlyvuosius pusryčius buvo "Bloody Mary". Šis gėrimas turi daugybę mitologijų - nuo šilto nealkoholinio gėrimo su žaliomis austrėmis iki gėrimo, pavadinto Čikagos baro "Buckets of Blood" barmenės garbei. Kad ir kaip ten būtų, "Bloody Mary" galiausiai tapo pagrindiniu Manhatano "King Cole" baro viešbutyje "St. Regis" gėrimu, kuriame jį gerdavo garsiausi Niujorko barmenai. Keičiant degtinę į kitus stipriuosius gėrimus, galima pagaminti "Red Snapper" (džinas), "Bloody Maria" (tekila) ir "Bloody Derby" (burbonas) arba pasielgti kaip su "Michelada" ir viską palengvinti gazuotu alumi.

Ingridientai

  1. 60ml. Degtinė

  2. 120 ml. Pomidorų sultys

  3. 15 ml. Citrinų sultys

  4. 5 ml. Volčesterio padažo

  5. 2-4 lašai Tabasco padažo

  6. Žiupsnelio druskos ir pipirų

  7. Salieras papuošimui.

Gaminimo instrukcija

  1. Sudėkite visus ingredientus į maišymo stiklinę su ledu.

  2. Gerai išmaišykite kokteilį maišymo stiklinėjem, kol kokteilis atšals.

  3. Perkoškite kokteilį į ledu pripildytą didesnę taurę.

  4. Papuoškite saliero lazdele, laimo skiltele, traškia šonine, krevetėmis ar kitais skandalingais daiktais, kuriuos galite sugalvoti.

bottom of page