top of page
  • Writer's pictureEpopėja

ŠALTO SPAUDIMO IMBIERINIS ŠŪVIS!


Tikrai esame atkreipę dėmesį į lentynas prikrautas mažų buteliukų, kurie skirti imuniteto stiprinimui. Viskas su jais yra labai gerai išskyrus tai, jog yra itin brangūs! Imbiero šotai - tai intensyvaus skonio gėrimai, kuriuose imbiero sultys yra itin koncentruotos. Jie labai populiarūs sulčių baruose ir maisto prekių parduotuvėse dėl savo stiprių priešuždegiminių, imunitetą stiprinančių ir antioksidacinių savybių. Pasidomėjus giliau, supratau, kad imbierinius ir panašius sveikuoliškus šotukus yra itin paprasta pasigaminti namuose.


Jeigu su sveikuoliškas šotais susipažįstate pirmą kartą, trumpas įvadas apie tai, kas tai yra. Sveikuoliškas gėrimas yra gaminamas iš įvairių daržovių ir vaisių, kurie stipriną jūsų imunitetą. Gaminant šotus, pasimėgavimas gėrimu trunka labai trumpai, tačiau skysčio koncentratas yra labai efektyvus! Konkrečiai imbieras naudojamas norint pagerinti virškinimą, sumažinti raumenų skausmams, taip pat gali padėti sumažinti cukraus kiekį kraujyje, pagerinti smegenų veiklą ir užkirsti kelią širdies ligoms. Tai tikras supermaistų pasaulio superherojus ir vienas iš mano mėgstamiausių ingredientų norint sustiprinti savo sveikatą.


Šiuos imbierinius gėrimus pasigaminti neįtikėtinai paprasta, be to, imbiero sulčių intensyvumą galite pritaikyti pagal savo skonį. Viskas, ko jums reikia, kad namuose pasigamintumėte šiuos sveikuoliškus sveikuoliškus šūvius, yra maišytuvas ir merlius. Lengva!



 

REIKALINGI INGRIDIENTAI

  • Nedidelis imbieras

  • Citrinų sulys

  • Raudoni obuoliai

  • Smulkinti juodieji pipirai

  • Medus

  • Vanduo

Papildomai reikės:


Maišytuvo, talpos perpilti gėrimui, merliaus.



 

GAMYBOS PROCESAS


Viskas labai paprasta, jeigu seksite šiuos žingsnius paeiliui.

  1. Susmulkinkite imbierą ir obuolius, išspauskite citrinų sultis. Tada sudėkite juos į maišytuvą, kartu užpildami vandenį, apiberdami juodaisiais pipirais ir įdėdami medaus.

  2. Mišinį susmulkiname ir gerai išmaišome elektriniu maišytuvu.

  3. Perpilame į tarą, kurią galėtume padėti į šaldytuvą. Šaldytuve laikykite bent 3 valandas, kad gėrimas atšaltu. Galite palikti per naktį, jam nieko neatsitiks.

  4. Atšaldžius gėrimą, pasiimkite patogų indą gėrimo gamybai. Mišinį esantį taroje dalimis pilkite į merlių ir išspauskite iš jo skystį.

  5. Viskas! Gėrimas paruoštas, persipilkite į sau patogias taras ir jauskites sveiki!

Rekomenduojama šio gėrimo nepadauginti ir per dieną išgerti po 60 ml. Pabandykite išgerti šį šūvi ryte ir pamatysite tikrą šio gėrimo veiksmingumą.


Kilus neaiškumams galite pažiūrėti šį vaizdo įrašą:




11 views0 comments
bottom of page