top of page

Clover Club

Apie Kokteilį

Filadelfijoje esantis "Bellevue-Stratford" buvo madingas, matytas ir matytas 18-ojo dešimtmečio pabaigos viešbutis. Kaip ir to meto "Friars Club" ar "Algonquin Round Table", čia iki Pirmojo pasaulinio karo veikė vyrų teisininkų ir rašytojų salonas - "Clover Club". Kokteilis atsirado tik vėlesniais klubo gyvavimo metais ir galiausiai išėjo iš mados, greičiausiai dėl pavojingo kiaušinio baltymo ir moteriškų asociacijų su avietėmis.
Tačiau, kaip ir daugelį iki prohibicijos buvusių kokteilių, šį gėrimą, kaip klasikinio arsenalo dalį, iš naujo atrado ir įamžino Julie Reiner savo Bruklino bare "Clover Club".

Ingridientai

  1. 45 ml. Džinas

  2. 15 ml. Sausas vermutas


  3. 15 ml. Cukraus sirupas


  4. 15 ml. Citrinų sultys


  5. 10 ml. Kiaušinio baltymas


  6. 3-4 Avietės

  7. Avietės papuošimui

Gaminimo instrukcija

  1. Sudėkite avietes į rankinį kokteilių plaktuvą ir supilkite cukraus sirupą.

  2. Sutrinkite avietes sumaišydami kartu su cukraus sirupu.

  3. Supilkite likusius ingridientus į kokteilio plaktuvą be ledo.

  4. Šiek tiek suplakite kokteilį. Labai nedaug.

  5. Atidarykite plaktuvą ir įdėkite ledo.

  6. Plakite kokteilį tol, kol jis gerai atvės.

  7. Perpilkite į kupetės taurę kokteilį su dvigubu sieteliu.

bottom of page