Apie Kokteilį
Šis kokteilis kilo iš energingojo Niujorko XX amžiuje, tai buvo garsaus barmeno Hugo Ensslin'o įdėja. Ensslin'as yra žinomas dėl savo inovatyvių kokteilių, kurie buvo kitoniški tiek savo skoniu, tiek išvaizda. Aviation pavadinimas tai odė dangaus platybei ir beribiškumui. Šiandien šis kokteilis liudija Ensslin'o genialumą ir klasikinių kokteilių patrauklumą. Aviation skonis ir išvaizda visdar išlieka kūrybos įkvėpimu pradedantiesiems barmenams.
Ingridientai
60 ml. Džinas
15 ml. Maraschino vyšnių likeris (geriausiai tinka Luxardo)
15 ml. Creme de Violette likeris
30 ml. Citrinos sultys
Brandinta vyšnia garnyrui
Gaminimo instrukcija
Supilkite visus ingridientus į kokteilių plaktuvą.
Pripildykite plaktuvą ledu.
Plakite kol kokteilis atšals.
Įpilkite kokteilį į atšaldytą kupė stiklinę.
Papuoškite brandinta vyšnia.