top of page

Aviation

Apie Kokteilį

Šis kokteilis kilo iš energingojo Niujorko XX amžiuje, tai buvo garsaus barmeno Hugo Ensslin'o įdėja. Ensslin'as yra žinomas dėl savo inovatyvių kokteilių, kurie buvo kitoniški tiek savo skoniu, tiek išvaizda. Aviation pavadinimas tai odė dangaus platybei ir beribiškumui. Šiandien šis kokteilis liudija Ensslin'o genialumą ir klasikinių kokteilių patrauklumą. Aviation skonis ir išvaizda visdar išlieka kūrybos įkvėpimu pradedantiesiems barmenams.

Ingridientai

  • 60 ml. Džinas

  • 15 ml. Maraschino vyšnių likeris (geriausiai tinka Luxardo)

  • 15 ml. Creme de Violette likeris

  • 30 ml. Citrinos sultys

  • Brandinta vyšnia garnyrui

Gaminimo instrukcija

  1. Supilkite visus ingridientus į kokteilių plaktuvą.

  2. Pripildykite plaktuvą ledu.

  3. Plakite kol kokteilis atšals.

  4. Įpilkite kokteilį į atšaldytą kupė stiklinę.

  5. Papuoškite brandinta vyšnia.

bottom of page