top of page
Apie Kokteilį
Absinthe Frappe yra gėrimas kilęs iš Naujojo Orleano, išrastas XIXa. viduryje. Jis puikiai žinomas dėl savo gaivaus absento, kurį pagardina cukraus sirupas kartu su gazuotu vandeniu, bei ledukai. Tai puikus būdas mėgautis absento stulbinančiu skoniu, nesijaudinant dėl jo stiprumo. Iš esmės Absenthe Frappe yra skonių, tekstūrų ir aromatų simfonija, kuri tiesiog šoka burnoje.
Ingridientai
30 ml. Absentas.
15 ml. Cukraus sirupas.
60 ml. Gazuotas vanduo.
Gaminimo instrukcija
Supilkite absentą ir cukraus sirupą į kokteilių plaktuvą užpildytą ledu.
Energingai purtykite maždaug 10-15 sekundžių.
Supilkite mišinį į stiklinę.
Užpildykite taurę šlakeliu gazuoto vandens.
Švelniai išmaišykite.
bottom of page